Parcare Parking

parcare-parking-logoZe willen betrouwbare diensten leveren met zorg en kwaliteit. Ze bieden in Eindhoven 2 verschillende diensten aan:

  • Shuttle Parking: dit een van de goedkopere manieren om te parkeren bij een vliegveld. Je zet de auto net even iets verder van de terminal en je zal met een shuttle busje gebracht worden. Bij terugkomst Parcare even opbellen om je door het shuttle busje weer terug te laten brengen naar je auto.
  • Valet Parking: dit is niet de goedkoopste manier maar wel de meest comfortabele manier van parkeren. Je laat namelijk de auto voor de auto achter bij een medewerker van Parcare (na een telefoontje 15 minuten voordat je aankomt). De medewerker neemt de auto mee om deze veilig te parkeren. Je hebt dus geen zorgen meer en je kan direct inchecken. Bij terugkomst belt u wederom weer met Parcare om de auto weer voor de deur te laten bezorgen.

In Eindhoven kan je er voor kiezen om op P600 te parkeren of via Valet Parking. Als test hebben wij er voor gekozen om van 15 tot en met 19 juni te parkeren. Dit is de uitkomst:

  • P600 – 42,50 euro (adres: p600-parkeren-parcare-parking
    Jan Hilgersweg 1-3
    5657 ES Eindhoven)
  • Valet Parking – 55 euro
Share Button