Parkeer bij P200

p200 parkeren bij eindhoven vliegveld

Op deze plaats parkeert u de auto bij Park & Fly op de Freddy van Riemsdijkweg.

Freddy van Riemsdijkweg parkeren airport

De P200 staat voor Parkeren met 2 minuten lopen naar de vertrekhal. U loopt de Freddy van Riemsdijkweg af en kruist de luchthavenweg om direct bij de vertrekhal aan te komen.

Het parkeerterrein is veilig. Door middel van een slagboom is het terrein afgesloten van buitenstaanders. U komt er alleen in of uit met een inrijcode die u krijgt. Op het terrein kunt u uw auto op een willekeurige plaats parkeren.

Hoe komt u van buitenaf bij het parkeerterrein?

Als u de afslag van Eindhoven vliegveld neemt (nummer 29) dan slaat u na zo’n 600 meter rechtsaf de Luchthavenweg op. Als u vervolgens doorrijd komt u bij een rotonde terecht. U zult dan rechts af moeten slaan. Na zo’n 100 a 150 meter zult u wederom rechts af moeten slaan de Freddy van Riemsdijkweg op. Na 150 meter zal aan uw linkerzijde de parkeerplaatsen van P200 in het zicht hebben.

parkeerplaatsen p200

Mocht het regenen of heel slecht weer zijn en u bent met meerdere personen dan geven wij als tip om eerst de andere voor de vertrekhal af te zetten zodat slechts 1 persoon de korte afstand van 2 minuten hoeft af te leggen. Naast het slechte weer is het natuurlijk ook handig als er personen aanwezig zijn die slecht ter been o.i.d. zijn. U hoeft bij P1 (waar u de andere personen en bagage afzet) niet te betalen als u binnen 15 minuten weer van het terrein af rijdt.