Eten en Drinken

Het maakt niet uit wanneer je vlucht vertrekt, er is eten en drinken voor je ontbijt, lunch of diner.

eten-en-drinken-vliegveld-eindhoven

Albert Heijn to Go

De AH to go bevat vele producten voor onderweg. Lekker snel een bakkie thee of koffie drinken terwijl je nog moet inchecken samen met een heerlijke sandwich of salade. Er is ook fruit om aan de vitamines te komen of ga voor de gezonde sappen of smoothies. De producten zijn vers en wil je een broodje? Die komt uit de oven. Er zijn ook nog kant en klare maaltijden beschikbaar. Zeker handig als je vlak voor vertrek of juist bij thuiskomst nog even snel wat wilt eten.

Farm Food en Drinks

Wil je een goede stevige koffie of een heerlijk postoletje? Ga dan even langs bij Farm Food & Drinks. Deze zit op meerdere plekken bij de luchthaven. Tevens kan je hier terecht voor een Aziatische wok en zelfs een avondmaal is mogelijk. Ook hier is alles vers met een uitstekende gastvrijheid.

Upstairs

Wil je een bar in? Ga dan naar Upstairs! Dit is de bar van Tulip Inn Eindhoven Airport. Je zal daarvoor naar de eerste etage moeten verhuizen. Je hebt hier een mooi overzicht van de terminal onder het genot van een lekker drankje. Hier kunnen feestjes of bedrijfsboorels gegeven worden. Je hoeft dus niet perse in het hotel te overnachten.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Als je onbeperkt voor 1 prijs wilt ontbijten dan kan je naar het restaurant van het Tulip Inn restaurant gaan. Verblijf je in dit hotel en ga je zodanig vroeg weg dat het restaurant nog niet open is voor ontbijt dan kan je een overheerlijk ontbijtpakket to go ontvangen.

Starbucks Coffee

Een van de meest bekende koffie tentjes is Starbucks. Ze hebben over de hele wereld winkels zitten waarom op het vliegveld van Eindhoven. Voor de liefhebbers van koffie of thee is staan ze altijd klaar. Ze hebben het streven om de beste te zijn en het perfecte bakkie koffie te leveren. Het is een ware ervaring.

Scroll naar boven