Eten en Drinken

Het maakt niet uit wanneer je vlucht vertrekt, er is eten en drinken voor je ontbijt, lunch of diner.

eten-en-drinken-vliegveld-eindhoven

Na paspoortcontrole

Koffiebar

Voor koffie, thee, frisdrank en diverse snacks kun je terecht bij de koffiebar. Deze is gelegen achterin tegenover de Gates 8-10 op de begane grond.

The Cloud Club

Dit is een zelfbedieningsrestaurant waar je terecht kan voor een maaltijd en een drankje. Deze is dagelijks geopend van 05:00 tot 21:00.

The Bar

Deze is boven gelegen en tevens voor een hapje en een drankje beschikbaar. Dagelijks geopend op de volgende tijden:10:00-20:00.

Starbucks Coffee

Een van de meest bekende koffie tentjes is Starbucks. Ze hebben over de hele wereld winkels zitten waarom op het vliegveld van Eindhoven. Voor de liefhebbers van koffie of thee is staan ze altijd klaar. Ze hebben het streven om de beste te zijn en het perfecte bakkie koffie te leveren. Het is een ware ervaring.

Voor paspoortcontrole

Tulip Inn Eindhoven Airport

Als je onbeperkt voor 1 prijs wilt ontbijten dan kan je naar het restaurant van het Tulip Inn restaurant gaan. Verblijf je in dit hotel en ga je zodanig vroeg weg dat het restaurant nog niet open is voor ontbijt dan kan je een overheerlijk ontbijtpakket ’to go’ ontvangen.

Upstairs

Wil je een bar in? Ga dan naar Upstairs! Dit is de bar van Tulip Inn Eindhoven Airport. Je zal daarvoor naar de eerste etage moeten begeven. Je hebt hier een mooi overzicht van de terminal onder het genot van een lekker drankje. Hier kunnen feestjes of bedrijfsborrels gegeven worden. Je hoeft dus niet perse in het hotel te overnachten.

La Place

La Place zit ook op de eerste etage. Iedereen zou hier terecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner.

Starbucks Coffee

Ook voor de paspoortcontrole zit een Starbucks. Ga snel even een koffie met koek halen als er toch lange rijen voor de incheckbalie zijn.

Dunkin Donuts

Trek in een koffie met heerlijke donut? Bij Dunkin donuts kun je hier voor terecht. Tevens in de hoofdterminal bij de incheckbalies.

Stripes

Vroege vlucht? Hier kan je terecht voor de Brabantse lekkernijen vanaf 4:30 in de ochtend!

Scroll naar boven