Novotel Eindhoven Airport

Het Novotel krijgt online op Hotelspecials een 7,7 (2023) en heeft bijna 100 beoordelingen. Op Booking.com krijgt het een 7,7 met 2458 reviews.

Hotelspecials.nl is voor een nacht wat duurder en daarom is het beter om bij Booking.com te boeken. Je kan bij hotelspecials.nl wel een Park, Sleep & Fly arrangement boeken maar dit is direct voor 10 dagen en nog steeds duurder in de totaalprijs. Je kan ook gewoon bij het hotel privé parkeren. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Parkeerkosten zijn slechts 9 euro per dag. Het is ongeveer 15-20 minuten lopen. Je kan natuurlijk ook voor dat stukje een taxi boeken.

Het is gemakkelijk te vinden want het ligt vlak bij de snelweg. Ook het centrum van Eindhoven is niet ver weg. Ondanks de ligging bij de snelweg is het er rustig. Tevens worden de kamers en het ontbijt met goed beoordeeld. Het zijn moderne kamers in een bosrijke omgeving. Het gevoel van rust zal je hier vast en zeker terugvinden. Er is een mooi open terras met een buitenzwembad voor de sportliefhebbers.

zwembad-hotelkamer-novotel-eindhoven

Meer info over het hotel

Je kan eerder inchecken dan er staat aangegeven (checkin vanaf 14:00 en checkout voor 12:00). Het is echter wel zo dat je de kamer nog niet in kan. De bagage zal dan tijdelijk in de opslagruimte staan. Natuurlijk kan je wel genieten van de faciliteiten. Kom je op een midden in de nacht aan? Geen probleem, de receptie is 24 uur per dag geopend. Als je problemen hebt met traplopen dan is dit ook geen probleem. Er is een lift aanwezig die naar alle etages van het hotel gaat. Het is verboden om in het gehele hotel te roken. Wil je alleen parkeren bij het hotel dan kost die 9 euro per dag. Bij de Park, Sleep & Fly zit dit inbegrepen. Voor degene die een huisdier hebben kunnen deze meenemen. WIFI is gratis.

Het hotel beschikt over 94 slaapkamers. Je kan een voorkeur opgeven voor de ligging van de kamer. De kamers hebben dekbedden en kussens die allergievrij zijn. Een baby mag gratis op de kamer verblijven. Als dit wordt aangegeven dan zal het hotel een bedje voor uw baby plaatsen. Het is tevens mogelijk om met 3 personen te slapen op 1 kamer. Alle kamers hebben verder tweepersoonsbedden en dus geen 2 losse.

Ontbijten kan niet alleen in het restaurant maar kan ook in de kamer geserveerd worden. Bent je van plan om tussen de middag een leuk uitje te plannen dan kan je ook een lunchpakket aanvragen. Geen vis of vleesliefhebber? Er zijn vegetarische gerechten!

Novotel Airport Hotel Prijs: Met ontbijt vanaf 124 euro maar je kan ook zonder ontbijt nemen met een vanaf-prijs voor 80 euro per nacht voor 2 personen.

Leuke uitjes die je vanuit het hotel kan doen zijn naast een bezoek aan het gezellige centrum het Philips Gloeilampenfabriekje, Museum Kempenland, PSV Philips Stadion en het Frits Philipslandgoed. Deze zijn allen rond de 5 km van het hotel.

Novotel naar Vliegveld

Het hotel ligt op zo’n 1,5 a 2 kilometer van het vliegveld. Je kunt dit stukje lopen maar ook met de taxi (er is geen shuttle bus meer). Alternatieven zijn de hotels Tulip Inn (bij het vliegveld) en Holiday Inn Eindhoven Airport hotel (op zo’n 1 km afstand van de terminal).

novotel-naar-eindhoven-airport

Wat kost het Novotel met Park, Sleep & Fly?

Een superior kamer voor 2 personen kost 200 euro. Hierbij zit een overnachting met ontbijt. De auto kan tot en met 10 dagen gratis geparkeerd worden bij Novotel. Er zit ook vervoer naar het vliegveld inbegrepen. Tevens is het inclusief ontbijt. Dit is alleen te boeken bij Hotelspecials.

Alle reviews/beoordelingen (Juli 2023):

  • Hotelspecials: 7.8 (70 beoordelingen)
  • Booking.com: 7.7 (2367 beoordelingen)
  • Agoda.com: 8.1 (20 beoordelingen)
  • Tripadvisor.com: 4.0 (o.b.v. maximale score 5.0 met 868 beoordelingen)
  • Hotels.com/Expedia: 8.4 (750 beoordelingen)
  • Accor.com: 4.2 (o.b.v. maximale score 5.0 met 1598 beoordelingen)
  • Google: 4.0 (o.b.v. maximale score 5.0 met 1700 beoordelingen)
Scroll naar boven