Tulip Inn Eindhoven Airport

Tulip-Inn-Eindhoven-Airport-hotelVerblijven op de luchthaven in Eindhoven? Verblijf dan in Tulip Inn Eindhoven Airport hotel.

Het hotel krijgt een 8,2 (2023) op hotels.com op basis van meer dan 1000 beoordelingen. Op booking.com wordt er een 7,8 gegeven o.b.v. meer dan 11 duizend reviews!

De prijzen van Hotelspecials.nl en Booking.com zijn vergelijkbaar. Het ontbijt via Hotelspecials is soms goedkoper en er zijn soms speciale deals waardoor je een stuk goedkoper uit bent. Een vergelijking: een standaard/comfort kamer voor 2 personen kost bij Booking 87 euro en bij Hotelspecials 80 euro (exclusief 7 euro toeristenbelasting).

Bij Hotelspecials.nl een kamer bestellen? Dat kan via onderstaande knop:

Aangezien je vlak boven de terminal slaapt is het een ideale optie voor een verblijf als je een vlucht hebt die vroeg vertrekt. Het is tevens gemakkelijk te bereiken, ligt vlak bij de snelweg en natuurlijk boven de terminal. Naast de ideale ligging scoort het hotel met name goed op gastvrijheid. Ondanks dat je bij het vliegveld slaapt is er totale stilte!

LET OP! Geen parkeergelegenheid bij het hotel. Wij raden aan om bij een van de aangeraden parkeerterreinen uw auto te parkeren. Deze opties liggen op enkele minuten lopen en zijn dichtbij en goedkoop bij Tulip Inn Eindhoven Airport hotel.

  1. P4 Bronze officiële parking (5 min lopen)
  2. Lock & Fly (3 min lopen)
  3. Eindhoven Airport Parking Kapteijns (2 min lopen)
  4. P3 Silver officiële parking (4 minuten lopen)

kamer-en-restaurant-tulip-inn-eindhoven

Meer informatie over Tulip Inn hotel

Het is een 3 sterrenhotel met 120 kamers en is gelegen bij de luchthaven van Eindhoven. Je rolt zo je bed uit naar het restaurant voor het ontbijt en rolt verder naar de terminal, makkelijker kan het niet! Inchecken kan ieder moment van de dag echter zal je in de meeste gevallen pas om 14:00 uur je kamer in kunnen. Check out is om 12:00 uur. Bagage kan in een opslagruimte bewaard worden mocht dit nodig zijn. De receptie is 24 uur per dag open.

Er is een restaurant aanwezig waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast kan je ook nog de bar induiken voor een lekkere borrel. In tegenstelling tot het Novotel Eindhoven Airport  zijn hier geen huisdieren toegestaan. Het is een rookvrij hotel en er is WIFI op de kamer beschikbaar waardoor je gewoon op je telefoon, table of laptop kunt internetten via het netwerk.

plattegrond-eindhoven-airport-hotel-tulip-inn

Voor de sportliefhebbers is er ook een ruimte, een moderne fitnessruimte met airco die gratis voor de gasten 24/7 te betreden is.

Leuke bezoekjes die de moeite waard zijn als er tijd voor is: Frits Philipslandgoed, Museum Kempenland, Gloeilampenfabriek Philips het het Philips Stadion waar PSV voetbalt.

Wat kost het Tulip Inn Airport hotel met Park, Sleep & Fly?

Er worden geen pakketten meer aangeboden. Het is dus aan te raden om het hotel via Booking.com te reserveren en een van de vele mogelijkheden voor het parkeren van het voertuig (Eindhoven Airport Parkeren Prijzen Vergelijken).

Scroll naar boven