Quick Parking Eindhoven

logo-quick-parking-eindhovenGeen zin om te wachten voor een rij van een parkeerplek? Geen zin om veel te lopen van je parkeerplaats naar het vliegveld? Ook geen zin in het gesleep van je zware koffers? Niet erg mobiel en je wilt niet veel lopen?

Kies dan voor de service van Quick Parking!

Goedkoop, comfortabel en je auto veilig laten parkeren kan via Quick Parking Eindhoven. Ben je een beetje laat met het reserveren van je parkeerplaats? Geen probleem want je kan zelfs nog reserveren tot 20 minuten voordat je arriveert bij het parkeerterrein. Het is dicht bij de terminal van de Eindhoven Airport:

Adres: Meerenakkerweg 5, 5652 AR te Eindhoven

locatie-quick-parking-eindhoven

Vanuit het bovenstaand adres wordt je met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en ook weer opgehaald na je vakantie. Je hoeft niet op andere te wachten en er zijn dus ook geen wachttijden. Je vertrekt dus direct. In de shuttlebus zit je slechts 10 minuten voordat je bij de terminal van de luchthaven aankomt. Het terrein waar de auto staat is een afgesloten parkeerterrein dat bewaakt wordt. Je parkeert zelf de auto en neemt ook je eigen autosleutels mee. Ze zijn 24 uur per dag geopend met aanwezig personeel. Het reserveren van je parkeerplaats is op de website van Quick Parking.

Quick Parking is zo populair dat ze al meer dan 5.656 beoordelingen op Kiyoh hebben gekregen met een gemiddeld cijfer van 8,6. Overige cijfers:

kiyoh-beoordelingen-quick-parking-eindhoven

Wat kost dat parkeren bij Quick Parking?

We willen de auto parkeren met als test van 15 tot en met 19 juni. Aangezien ze vaste tarieven hebben maakt het niet uit wanneer je in het jaar je auto parkeert. Ze hebben zo nu en dan wel eens aanbiedingen. Prijzen zijn terug te vinden op de Prijzen Vergelijken pagina.

Scroll naar boven