P26 Eindhoven Airport Park&Fly

Parkeren bij Park & Fly kan al meer dan een decennium. Het is een vertrouwd bedrijf waar al meer dan 400.000 passagiers gebruik van gemaakt hebben voor diverse services. P24 parkeren is beveiligd en op loopafstand van de luchthaven.

P26-Parkeren-Park&Fly-faciliteiten

Algemene Informatie

P26-Eindhoven-Airport-beoordelingenP26 Eindhoven Airport is één van de vier parkeerplaatsen van Park & Fly in Eindhoven. Al deze opties bevinden zich op loopafstand van de ingang van het vliegveld. P26 een parkeerterrein dat goed beveiligd is. Je kan alleen met een rijtuig het terrein oprijden m.b.v. kentekenherkenning. P26 is zo’n 600 meter van de luchthaven gelegen. Dit is ongeveer 6-8  minuten lopen. Bij P26 Eindhoven Airport kunt je zelf de auto parkeren de de autosleutels gewoon meenemen op vakantie.

Veiligheid

Park & Fly P26 is zonder twijfel een veilige parkeeroptie bij Eindhoven Airport. De toegang tot dit terrein is uiterst gecontroleerd, en je krijgt je toegangspas via e-mail toegestuurd. Het terrein is grondig afgeschermd en wordt continu, 24 uur per dag, in de gaten gehouden door de Koninklijke Marechaussee. Je kunt met een gerust hart jouw voertuig hier achterlaten.

Faciliteiten

P26 is een veilig en geplaveid parkeerterrein dat toegankelijk is via kentekenherkenning. Of je nu met een groot voertuig reist, geen zorgen, er is geen maximale doorrijhoogte en de parkeerplaatsen zijn royaal, met afmetingen van 5 bij 2,5 meter. Het hoofdkantoor van Park & Fly is gunstig gevestigd aan de Luchthavenweg 67, en hier kun je gebruikmaken van verschillende handige voorzieningen.

Bereikbaarheid

P26-Eindhoven-Airport-Park&Fly-locatie-ingang

Aankomst

Op de dag van je vertrek is het eenvoudig: rijd naar P26 van Park & Fly, gelegen aan de Jan Hilgersweg 1-3. Zodra je het terrein nadert, stop je bij de slagboom. Deze opent automatisch dankzij kentekenherkenning. Als, om welke reden dan ook, de kentekenherkenning niet werkt, vind je bij de slagboom een noodnummer om hulp te vragen. Houd er rekening mee dat je het terrein slechts één keer kunt inrijden en verlaten.

Eenmaal op het parkeerterrein parkeer je zelf je auto. Zorg ervoor dat je voertuig niet langer is dan 5 meter en breder dan 2,5 meter. Nadat je je auto hebt geparkeerd, wandel je gemakkelijk naar het vliegveld, slechts 7 minuten lopen (600 meter). Je mag gerust je autosleutels meenemen op je reis.

Terugkomst

Bij je terugkeer naar Eindhoven Airport, kun je eenvoudigweg naar P26 lopen. Van daaruit ga je naar je geparkeerde auto en rijd je richting de slagboom. Zodra je de slagboom passeert, kun je je reis voortzetten.

In het geval dat je tijdens je reis de terugvlucht met één of meerdere dagen moet uitstellen, is het belangrijk om dit door te geven aan P26, zodat ze zich hierop kunnen voorbereiden. Eventuele extra parkeerkosten kun je ter plaatse betalen aan het einde van je reis, zodat alles soepel verloopt.

P26 Prijs

Voorbeeldprijzen:

  • 3 dagen: 60 euro
  • 4 dagen: 66 euro
  • 5 dagen: 75 euro
  • 6 dagen: 86 euro
  • 7 dagen: 100 euro
  • 10 dagen: 134 euro

Adres

  • Jan Hilgersweg 1-3
  • 5657 ES
  • Eindhoven
Scroll naar boven