P24 Eindhoven Airport Park&Fly

Parkeren bij Park & Fly kan al meer dan een decennium. Het is een vertrouwd bedrijf waar al meer dan 400.000 passagiers gebruik van gemaakt hebben voor diverse services. P24 parkeren is beveiligd en op loopafstand van de luchthaven.

P24-Parkeren-Park&Fly-faciliteiten

Algemene Informatie

P24-Eindhoven-Airport-beoordelingenPark & Fly heeft in totaal 4 terreinen bij Eindhoven Airport om te parkeren. Allen zijn op loopafstand van de terminal. Een van de meest gebruikte terreinen is P24 Eindhoven. Dit is een beveiligd terrein om je auto te kunnen parkeren. M.b.v. kentekenherkenning kan je de parkeerlocatie oprijden. Hier hoef je jouw auto niet af te geven maar kun je zelf de auto parkeren. Bij de slagboom is geprogrammeerd dat je slechts eenmaal op en eenmaal af kan rijden. Je neemt voor deze locatie ook gewoon jouw autosleutels mee op reis. P24 Eindhoven Airport ligt op 5 minuten  (400 meter) lopen van de terminal waar je kan inchecken. De locatie is vlak bij de Kiss & Ride-strook.

Veiligheid

P24 Eindhoven Park & Fly is een veilige afgesloten parkeerplaats. Hier kun door middel van het kenteken het terrein oprijden. Dat betekent dus dat er alleen geautoriseerde rijtuigen toegang hebben tot deze locatie. De parkeerplaats wordt bewaakt door de Koninklijke Marechaussee. Dus jouw voortuig is in veilige handen. Ga dus gerust op reis door jouw auto bij P24 Eindhoven Airport achter te laten, wetende dat er beveiligingsmaatregelen zijn om de voertuigen op het terrein te beschermen.

Faciliteiten

P24 Eindhoven Airport van Park & Fly is geasfalteerd. Er is omheining en het terrein is alleen met een voertuig te betreden dat een inrijcode heeft voor de slagboom. Doordat er geen maximale doorrijhoogte is kan je ook met een hoger voertuig het terrein oprijden. Houdt er wel rekening meer dat de parkeerplekken zijn voor rijtuigen van 5 bij 2,5 meter. Mocht je nog iets nodig hebben of vragen voordat je op reis gaat, het hoofdkantoor van Park & Fly is op Luchthavenweg 67. Daar kun je tevens gebruikmaken van gratis internet, zijn er koffie- en theefaciliteiten, en andere faciliteiten.

Bereikbaarheid

P24-Eindhoven-Airport-Park&Fly-locatie-ingang

Aankomst

Rij op de dag van jouw vertrek naar P24 van Park & Fly, gelegen aan de Henri Wijnmalenweg 7. Als je bij het terrein aankomt, stop je voor de slagboom. De slagboom gaat open door middel van kentekenherkenning. Mocht dit om welke reden dan ook niet werken, dan kun je het noodnummer bellen. Let op: je kunt het terrein maximaal 1 keer betreden en verlaten.

Eenmaal op het terrein kun je zelf je auto parkeren. Let erop dat jouw auto niet langer mag zijn dan 5 meter en breder dan 2,5 meter. Nadat je jouw auto hebt geparkeerd, kun je naar het vliegveld lopen. Deze ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand (400 meter). Je kunt je autosleutels meenemen op reis.

Terugkomst

Op de dag van jouw terugkomst bij vliegveld Eindhoven kun je rechtstreeks naar P24 lopen. Vervolgens loop je naar jouw auto en kun je weer terugrijden naar de slagboom. Eenmaal voorbij de slagboom kun je jouw reis vervolgen.

P24 Prijs

Voorbeeldprijzen:

  • 3 dagen: 64 euro
  • 4 dagen: 70 euro
  • 5 dagen: 79 euro
  • 6 dagen: 94 euro
  • 7 dagen: 115 euro
  • 10 dagen: 157,50 euro

Adres

  • Henri Wijnmalenweg 7
  • 5657 EA
  • Eindhoven
Scroll naar boven