Central Parking

Central-parking-logo-valet-serviceCentral Parking richt zich voornamelijk op Valet Parking in Eindhoven. Ze zijn daarmee ook de grootste van de luchthaven. Het voordeel door Valet te parkeren is dat je de auto voor de deur van de terminal achter kan laten aan een medewerker van Central Parking die vervolgens je auto op een open en beveiligde plek parkeert. Geen wachttijden dus en je hoeft slechts enkele meters te lopen om in te kunnen checken. Online kan je gemakkelijk in enkele stappen een plek reserveren. Voordat je arriveert (15 min) op het vliegveld bel je met Central Parking (0900-1200001) om door te geven dat je er aan komt. Er zal dan iemand klaarstaan voor je. Je belt ook dit nummer bij terugkomst zodat je auto weer voor de deur van de terminal klaar staat. Centralparking heeft veel ervaring met deze service, maar liefst 8 jaar! Er worden zelfs meer dan 80.000 personenauto’s in het jaar geparkeerd. Je bent ook goed verzekerd. Extra services die ze aanbieden zijn het elektrisch opladen van je auto en wasbeurtmogelijkheden van exterieur en interieur tot showroom clean.

BOEKEN IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Parkeren op P1 Gold kan ook. Vlak voor de terminal en onbezorgd op reis.

p1-gold-parkeren-centralparking

Kosten parkeren

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni.

  • Valet Service kost de eerste 6 dagen 49 euro en loopt daarna per elke 3 a 5 dagen op met 10 euro. In ons geval betalen we dus 49 euro voor Valet Parking.
  • Parkeren bij P1 Gold: dit loopt de eerste 4 dagen op met 32,50 euro en daarna per dag met 10 euro. Voor onze test kost dit dus 140 euro voor 5 dagen parkeren. Dit is voor de deur parkeren en wordt kort parkeren genoemd. Er zijn veel goedkopere opties om te parkeren met slechts een enkele minuut verder lopen dus raden we dit niet aan.

BOEKEN IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Scroll naar boven