Winkels

Op de Airport is er een volwaardig winkelaanbod van fashion, souvenirs en de nodige boodschappen aanwezig. Ondanks dat het niet groot is zit het er allemaal wel op de terminal. De terminal is elke dag in de week open en de winkels zijn daardoor ook toegankelijk voor iedereen voordat je door de security check komt. Na deze check bevind zich slechts 1 winkel die alleen voor de passagiers zijn.

winkels-luchthaven-eindhoven

Wil je Een boek en/of tijdschrift voor, tijdens of na de vlucht lezen omdat je moet wachten na het inchecken, voordat je aankomt en moet wachten op je koffer bij aankomst, dan kan je naar AKO. Natuurlijk ook lekker om van de laatste nieuwtjes tijdens je vakantie te genieten of wil je een nieuwe hobby fotografie starten dan kan je ook kiezen uit de beste tijdschriften hiervoor. Lekker ontspannen op het strand met een boek? Dat kan ook! Heb je nog wat handigheidjes zoals een internationale stekker nodig dan kan je hier ook terecht. Tevens zijn hier sigaretten en loten voor de loterij te halen.

Aviflora

Zoek je souvenirs, een leuke ballon of een mooie bos bloemen? Ga dan naar Aviflora. Ze zitten midden in de terminal en een bezoekje is zeker de moeite waard.

Travel Luxury

Teveel kilo’s in je koffer en heb je plotseling een handbagage koffer nodig? Ren dan snel naar Travel Luxury! Tevens kan je hier terecht voor grote reiskoffers, tas voor je laptop of modetassen.

Travel Plaza

Op zoek naar fashion en woonaccessoires? Loop dan even langs House of Seasons. Het zou kunnen dat bij een volgend bezoek aan het vliegveld deze winkel er opeens heel anders uitziet. Ze veranderen de uitstraling samen met het aanbod van de winkel voortdurend en spelen zo in op de seizoenen van het jaar.

I AM

Je sieraden vergeten maar er toch leuk bij willen lopen op vakantie of uw zakenreis? I AM is een sieradenmerk met gevoel voor stijl en precies is wat vrouwen zoeken die er fashionable bij willen lopen. Ze hebben een assortiment van producten die voor een betaalbare prijs te koop zijn. Niet alleen voor jezelf maar ook super leuk om te geven als cadeautje ๐Ÿ™‚

Relay

Hier vind je een ruime selectie Nederlandse boeken, Engelse boeken en cadeaus.

Albert Heijn to Go

De AH to go bevat vele producten voor onderweg. Lekker snel een bakkie thee of koffie drinken terwijl je nog moet inchecken samen met een heerlijke sandwich of salade. Er is ook fruit om aan de vitamines te komen of ga voor de gezonde sappen of smoothies. De producten zijn vers en wil je een broodje? Die komt uit de oven. Er zijn ook nog kant en klare maaltijden beschikbaar. Zeker handig als je vlak voor vertrek of juist bij thuiskomst nog even snel wat wilt eten.

Scroll naar boven