Eazzypark

logo-eazzypark-parkeren-eindhoven-airportEazzypark Eindhoven is een klein betrouwbaar team dat ervaren coureurs heeft met een hoge mate van dienstbaarheid en klantvriendelijkheid. Je kan gemakkelijk online reserveren. Het ziet er erg gebruiksvriendelijk uit.

Ze bieden een Shuttle Service waarbij je de auto aflevert tegenover de vertrekhal bij het Oranje gebouw “Flexoffice” (Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven, Telefoon: 040 2870007). Je auto wordt vervolgens 8 minuten verderop gebracht naar een bewaakt en omheind parkeerterrein waarbij je zelf in slechts 1 minuut naar de terminal loopt. Bij terugkomst even bellen dat je er ben zodat er een shuttle bus klaarstaat om je weer naar de auto te brengen.

eazzypark-locatie

Een andere service die Eazzypark Eindhoven airport biedt is Valet Service. Ook voor deze service breng je de auto bij bovenstaande locatie (even 20 minuten bellen van te voren voordat je aankomt). De laatste 60 meter naar de terminal mag je lopen 🙂 Je auto wordt vervolgens bij Ekkersrijt te Son en Breugel geparkeerd, een veilig bewaakt terrein. Op de dag van terugkomst staat je auto weer klaar voor de deur.

De openingstijden van Eazzypark zij het hetzelfde als het vliegveld. Je kan er voor kiezen om je auto tijdens de periode dat je op vakantie of op reis bent te laten schoonmaken tegen extra kosten. Nu met gratis bijvullen ruitensproeiervloeistof en meten bandenprofiel.

Beoordelingen

Eazzypark Eindhoven airport heeft bij feedbackcompany.nl bijna 9165 beoordelingen gekregen met als cijfer een 9,0 (mei 2021)! Uitstekend dus.

beoordelingen-feedbackcompany-eazzypark

Wat kost het parkeren bij Eazzypark Eindhoven airport?

We hebben als test de datum 15 juni tot en met 19 juni gekozen. Zoals je kunt zien kost de shuttle service 57,75 euro. Dit is niet het goedkoopst maar je kan wel de auto vlak voor de terminal achterlaten wat toch ook een soort van Valet Service is (vandaar dat de verschillen in prijzen niet groot zijn). Echter wordt je wel met een shuttle bus terug naar de auto gebracht. Dit is het verschil met de Valet Service waarbij de auto wel voor de deur klaar staat. De kosten voor ons voorbeeld zijn 75 euro. Het is de moeite waard om voor de Valet Service te gaan als u moeilijker ter been bent of de tijd belangrijk is.

Scroll naar boven