Park & Fly

Park-&-Fly-logoBij het vliegveld van Eindhoven heeft Park & Fly een aantal mogelijkheden om te parkeren. Deze zijn P24/P400 en P26/P600 (minimaal 6 dagen). Beide zijn op loopafstand met slechts 2 en 7 minuten lopen van de luchthaven.

De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag open. Het kantoor is echter alleen tijdens werkdagen van 8 tot 5 geopend. De auto’s staan afgesloten op een terrein met een slagboom en beveiliging. Voor Valet Parking kan deze zelfs overdekt zijn. Houdt er wel rekening mee dat parkeren op eigen risico en dus rekening is. Dit geldt eigenlijk voor elke parkeergelegenheid. Verder doet Park & Fly Eindhoven niet aan een shuttle service omdat alle parkeergelegenheden zodanig dicht bij zijn dat het niet nodig is. Het is namelijk maar maximaal 600 meter.

Een parkeerplekje is te reserveren via de website van Park and Fly Eindhoven. Er kan zowel met iDeal als creditcard betaald worden. Zodra er is betaald krijg je een bevestiging per email. Hierin staat het adres van het parkeerterrein dat je gekozen hebt. Neem de reservering ook mee naar het terrein voor snelle afhandeling. In de mail krijg je ook een in- en uitrijcode die je moet gebruiken om op en van het terrein af te komen. Annuleren is ook mogelijk maar er dan worden er wel kosten afgehouden vanwege administratie.

Parkeermogelijkheden:

  • P24 Eindhoven Airport. Op slechts 2 minuten lopen ligt P24. Ideaal voor de meeste mensen die een dag of 4 a 5 weg gaan voor een city- of zakenreis. Ook hier mag je zelf parkeren en behoudt je de sleutel van de auto.
  • P26 Eindhoven Airport. Zelf parkeren en sleutel meenemen. Het is de meest rechter gele ster op de afbeelding (Parkeren Eindhoven Airport – Park & Fly – Short Stay). Slechts 7 minuten lopen. Voor deze parkeerplek krijg je ook een werkplek op werkdagen.

parkeerplaatsen-park-&-fly

Prijzen parkeren

Zoals bij elke parkeeraanbieder kijken we naar de prijzen van 15 juni tot en met 19 juni.

  • P24 Mid Stay. 33 euro voor 3 dagen, 47 euro voor 5 dagen, 59 euro voor 7 dagen en dat loopt zo langzaam op.
  • P26 Long stay. Dit parkeerterrein is beschikbaar vanaf 6 dagen en begint dan voor 47 euro totaal. Daarna wordt de prijs 52 voor 7 dagen en zo loopt het langzaam op naar 91 euro voor 15 dagen.
Scroll naar boven