Park & Fly

Park-&-Fly-logoBij het vliegveld van Eindhoven heeft Park & Fly een aantal mogelijkheden om te parkeren. Deze zijn P200 (P22) en P400 (P24). Beide zijn op loopafstand met slechts 300 en 450 meter van de luchthaven. De andere zijn tijdelijk niet beschikbaar: P600 (P26 long stay), Valet Parking inside/outside.

Bekijk Prijzen P200 (P22) Bekijk Prijzen P400 (P24)

De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag open. Het kantoor is echter alleen tijdens werkdagen van 8 tot 5 geopend. De auto’s staan afgesloten op een terrein met een slagboom en beveiliging. Voor Valet Parking kan deze zelfs overdekt zijn. Houdt er wel rekening mee dat parkeren op eigen risico en dus rekening is. Dit geldt eigenlijk voor elke parkeergelegenheid. Verder doet Park & Fly Eindhoven niet aan een shuttle service omdat alle parkeergelegenheden zodanig dicht bij zijn dat het niet nodig is. Het is namelijk maar maximaal 600 meter.

Een parkeerplekje is te reserveren via de website van Park and Fly Eindhoven. Er kan zowel met iDeal als creditcard betaald worden. Zodra er is betaald krijg je een bevestiging per email. Hierin staat het adres van het parkeerterrein dat je gekozen hebt. Neem de reservering ook mee naar het terrein voor snelle afhandeling. In de mail krijg je ook een in- en uitrijcode die je moet gebruiken om op en van het terrein af te komen. Annuleren is ook mogelijk maar er dan worden er wel kosten afgehouden vanwege administratie.

Parkeermogelijkheden:

  • P400 (P24). Op slechts 4-5 minuten lopen ligt P400. Ideaal voor de meeste mensen die een dag of 4 a 5 weg gaan voor een city- of zakenreis. Ook hier mag je zelf parkeren en behoudt je de sleutel van de auto.
  • P200 (P22). Zelf parkeren en sleutel meenemen. Het is de meest rechter gele ster op de afbeelding (Parkeren Eindhoven Airport – Park & Fly – Short Stay). Slechts 2-3 minuten lopen. Voor deze parkeerplek krijg je ook een werkplek op werkdagen.

parkeerplaatsen-park-&-fly

Prijzen parkeren

Zoals bij elke parkeeraanbieder kijken we naar de prijzen van 15 juni tot en met 19 juni.

  • P400 Mid Stay. 45 euro voor 5 dagen (minimaal 4 dagen parkeren met een start van 37,50 euro, 5de dag 7,50 euro extra en de dagen daarna steeds 5 euro extra per dag).
  • P200 Meet & Greet. 55 euro voor 5 dagen (voor de eerste vier dagen 12,50 euro per dag, dan 7,50 extra en daarna steeds 5 euro extra per dag).