Park & Fly

Park-&-Fly-logoBij het vliegveld van Eindhoven heeft Park & Fly vele mogelijkheden om te parkeren. Deze zijn P200, P400, P600 (long stay), P short stay en Valet Parking. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag open. Het kantoor is echter alleen tijdens werkdagen van 8 tot 5 geopend. De auto’s staan afgesloten op een terrein met een slagboom en beveiliging. Voor Valet Parking kan deze zelfs overdekt zijn. Houdt er wel rekening mee dat parkeren op eigen risico en dus rekening is. Dit geldt eigenlijk voor elke parkeergelegenheid. Verder doet Park & Fly niet aan een shuttle service omdat alle parkeergelegenheden zodanig dicht bij zijn dat het niet nodig is. Het is namelijk maar maximaal 600 meter.

Een parkeerplekje is te reserveren via de website van Park & Fly. Er kan zowel met iDeal als creditcard betaald worden. Zodra er is betaald krijg je een bevestiging per email. Hierin staat het adres van het parkeerterrein dat je gekozen hebt. Neem de reservering ook mee naar het terrein voor snelle afhandeling. In de mail krijg je ook een inrij- en uitrijcode die je moet gebruiken om op en van het terrein af te komen. Annuleren is ook mogelijk maar er wordt dan wel 25% van de totale kosten afgehouden vanwege administratie.

Parkeermogelijkheden:

 • P600 Long Stay. Dit is net even iets verder dan de andere mogelijkheden die Park & Fly biedt maar nog steeds slechts 6-8 minuten lopen. Dit is voornamelijk als u wat langer wilt parkeren dan als je een weekendje o.i.d. weg wilt. Minimaal aantal dagen is ook 6 (bij een eigen test minimaal 8 dagen) wil je hier kunnen reserveren. De locatie van de parkeerplekken ligt zuidelijk vanaf het vliegveld. Voor deze optie dien je ruime van te voren te reserveren.
 • P400 Mid Stay. Op slechts 4-5 minuten lopen ligt P400. Ideaal voor de meeste mensen die een dag of 4 a 5 weg gaan voor een city- of businesstrip. Ook hier mag je zelf parkeren en behoudt je de sleutel van de auto.
 • P200 Meet & Greet. Zelf parkeren en sleutel meenemen. Het is de meest rechter gele ster op de afbeelding (Parkeren Eindhoven Airport – Park & Fly – Short Stay). Slechts 2-3 minuten lopen. Voor deze parkeerplek krijg je ook een werkplek op werkdagen.
 • P Short Stay. Vlak voor de locatie van P200 aan de linkerkant nog net even iets meer dichterbij. Binnen 2 minuten sta je al in de terminal.
 • Valet Parking Outside. Deze ¬†manier van parkeren is ideaal als je vlak voor de terminal de auto wilt achterlaten aan een medewerker van Park & Fly. Deze zal vervolgens de auto op een veilige parkeerplek zetten. Er is een mogelijkheid tot het wassen van de buitenkant van de auto tot complete schoonmaakbeurt wat ‘showroom clean’ wordt genoemd. De auto staat op een buitenplaats. Zodra je terug komt zal de auto weer klaar staan om direct weer richting huis of werk te kunnen.
 • Valet Parking Inside. Wil je de voordelen van bovenstaande maar wel dat de auto binnen staat? Kies dan deze optie.

parkeerplaatsen-park-&-fly

Prijzen parkeren

Zoals bij elke parkeeraanbieder kijken we naar de prijzen van 15 juni tot en met 19 juni.

 • P600 Long Stay. Voor deze mogelijkheid kan je niet 5 dagen parkeren aangezien het minimum op 8 dagen zit. De kosten voor 8 dagen zijn 48 euro. Elke extra dag dat je wilt parkeren kost 3 euro.
 • P400 Mid Stay.¬†45 euro voor 5 dagen (minimaal 4 dagen parkeren met een start van 37,50 euro, 5de dag 7,50 euro extra en de dagen daarna steeds 5 euro extra per dag).
 • P200 Meet & Greet. 55 euro voor 5 dagen (voor de eerste vier dagen 12,50 euro per dag, dan 7,50 extra en daarna steeds 5 euro extra per dag).
 • P Short Stay. 55 euro voor 5 dagen (voor de eerste vier dagen 12,50 euro per dag, dan 7,50 extra en daarna steeds 5 euro extra per dag).
 • Valet Parking Outside. 55 euro voor 5 dagen en de prijzen lopen evenredig op met de P200 en P Short Stay.
 • Valet Parking Inside. 75 euro voor 5 dagen. De prijzen lopen met zo’n 10 a 15 euro per dag op.
Share Button