Park4You

Op loopafstand parkeren Park4You

park4you-eindhoven-logoBij Park4You is de loopafstand naar Eindhoven Airport slechts een korte wandeling van 3 minuten. Je rijdt simpelweg naar het Park4You-parkeerterrein, gelegen op Marinus van Meelweg 2, op slechts ongeveer 150 meter van de vertrekhal. Parkeer daar je auto en maak je klaar voor een vlotte check-in en het begin van je reis. Bij Park4You kun je met een gerust hart je autosleutels afgeven, want ze worden veilig bewaard in een kluis. Wanneer je terugkeert, staat je auto weer op je te wachten.

Valet-service

park4you-reviews-eindhoven-airportVoor extra gemak kies je voor de valet-service van Park4You. Op de dag van je vertrek rijd je rechtstreeks naar de Valet Bufferzone op Marinus van Meelweg 2 in Eindhoven, op slechts ongeveer 150 meter van de vertrekhal. Bij de Valet Bufferzone word je persoonlijk begroet door het vriendelijke personeel van Park4You. Ze noteren de kilometerstand van je auto en maken aantekeningen van eventuele bestaande schades. Vervolgens kun je je sleutels veilig afgeven. Een medewerker van Park4You parkeert je auto op een van hun eigen parkeerterreinen. Bij je terugkeer staat je auto weer op je te wachten bij de Valet Bufferzone. Park4You maakt gebruik van verschillende afgesloten terreinen, dus er wordt maximaal 20 km met je auto gereden.

Park4You beoordelingen vallen goed uit. Op meer dan duizend reviews krijgt Park4You een beoordeling van een 9,7!

Openingstijden

Park4You is geopend van 04:30 uur tot 00:00 uur. Het is echter belangrijk om te onthouden dat Eindhoven Airport ’s nachts gesloten is. Je kunt dus optimaal gebruikmaken van de diensten van Park4You binnen deze tijdsperiode.

Park4You prijzen

De prijzen op de pagina ‘prijzen vergelijken‘ zijn gebruikt vanaf ParkVia.

Adres Park4You Eindhoven Airport Parkeren

  • Marinus van Meelweg 2
  • 5657 EN
  • Eindhoven

Openingstijden van de parkeeraanbieder zijn van 04.30 tot 23:00 uur.

park4you-eindhoven-airport-locatie-ingang-Marinus-van-Meelweg-2

Kilometerstand wordt bij afgifte genoteerd zodat u weet dat de auto niet verder dan 20 km wordt geparkeerd.

 

Scroll naar boven