EindhovenAirport (P1, P3, P4, P5 of P8)

Reserveer je parkeerplek op de officiƫle website van Eindhoven Airport. Mogelijkheden hiervoor zijn P1 Gold (kort parkeren en erg prijzig), P3, P4, P5 of P8. P1 Gold parkeer je voor de deur. Voor het parkeren van P3, P4 of P5 hoef je slechts 5-7 minuten te lopen naar de terminal. Je kan ook op P8 parkeren (tijdelijk niet beschikbaar). Dat ligt wat verder weg en je wordt dan door een shuttle busjes naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald na je reis.

parkeergelegenheden-eindhoven-airport

Het reserveren voor bovenstaande plekken moet je ruim op tijd doen. Boek je voor de volgende maand of zelfs nog daarvoor voor een vakantieperiode dan kan het best zo zijn dat er geen plekken meer beschikbaar zijn. Zie:

parkeren-vliegveld-eindhoven-p3,-p4,-p5,-p8

Kosten van de parkeerplekken

Voor een test van de kosten hebben we een periode gekozen ver van te voren waardoor er overal nog plek zou zijn. Het gaat om 14 tot en met 18 september (gekeken op 8 april 2016).

  • P3: het kost 73 euro om je auto hier te parkeren. Dit is de dichts bijzijnde mogelijkheid om te parkeren waarbij je 5 minuten van het parkeerterrein naar de terminal moet lopen.
  • P4: het kost 49 euro om je auto hier te parkeren (overdekt). Net iets verder als P3 want het ligt er vlak achter. Het is ongeveer 7 minuten lopen.
  • P5: Het kost 45 euro om je auto hier te parkeren. Net zo ver als P4 echter is het niet overdekt. Het ligt ook rechts van het vliegveld i.p.v. links waar P3 en P4 liggen.
  • P8: Het kost 35 euro om je auto hier te parkeren. Het is weer net even iets verder waardoor je ook in een shuttle bus naar de terminal moet. Dit kost 10 minuten in het busje.