Lock & Fly

Lock & Fly beoordelingenAls je met het vliegtuig op vakantie gaat vanaf de luchthaven in Eindhoven wil je niets liever dan je auto veilig parkeren. Dat kan bij Lock & Fly Eindhoven. Het terrein is namelijk bewaakt met beveiligingscamera’s. Parkeren is altijd wel op eigen risico net zoals de andere parkeerplekken. Lock and Fly Eindhoven scoort een 9,3 uit 1980 reviews/beoordelingen.

  • Helaas gaat Lock & Fly sluiten en kan er geen nieuwe boeking gemaakt worden. Zie voor alle andere opties hier:

logo-lock-&-flyEr is een mogelijkheid om je banden op te laten pompen of mocht je bij terugkomst ineens met een lege accu staan dan kunnen zij je er bij helpen (tijdens openingstijden). Mocht u in alle haast naar het vliegveld je boardingpass vergeten uit te printen dan kan dat ook bij Lock & Fly. Tevens is online Check-in een mogelijkheid. Online kan je op een eenvoudige manier via het reserveringssysteem je parkeerplekje reserveren. Dit is zeker aan te raden voor garantie van een plek. Ze zijn natuurlijk online te bereiken via het contactformulier maar ook via Telefoonnummer: +31(0)6-21445757. De locatie van Lock & Fly:

  • Luchthavenweg 49
  • 5657 EA
  • Eindhoven

locatie-map-lock-&-fly

Zoals je kunt zien liggen ze schuin tegenover het vliegveld en heeft het dus een ideale locatie om je auto te parkeren voordat je op vakantie gaat. Het is slechts 3 minuten lopen met zo’n 300 meter. Ze zijn niet 24 uur per dag open. Ze starten iedere dag om 6:30 uur en sluiten om  20:00 uur.

Wat is de prijs van het parkeren?

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni. Ook Lock & Fly heeft vaste prijzen. De prijs begint bij de eerste dage op 15 euro. Van dag twee naar drie springt deze van 20 naar 30. Vervolgens is iedere dag extra parkeren 5 euro extra. De totaalprijs voor onze test is dus 40 euro. Dit is een van de betere deals vergeleken met alle parkeeraanbieders.

Lock & Fly parkeren tarieven

Scroll naar boven