Lock & Fly

logo-lock-&-flyAls je met het vliegtuig op vakantie gaat vanaf de luchthaven in Eindhoven wil je niets liever dan je auto veilig parkeren. Dat kan bij Lock & Fly. Het terrein is namelijk bewaakt met beveiligingscamera’s. Parkeren is altijd wel op eigen risico net zoals de andere parkeerplekken. Er is een mogelijkheid om je banden op te laten pompen of mocht je bij terugkomst ineens met een lege accu staan dan kunnen zij je er bij helpen (tijdens openingstijden). Mocht u in alle haast naar het vliegveld je boardingpass vergeten uit te printen dan kan dat ook bij Lock & Fly. Tevens is online Check-in een mogelijkheid. Online kan je op een eenvoudige manier via het reserveringssysteem je parkeerplekje reserveren. Dit is zeker aan te raden voor garantie van een plek. Ze zijn natuurlijk online te bereiken via het contactformulier maar ook via Telefoonnummer: +31(0)6-21445757. De locatie van Lock & Fly:

  • Luchthavenweg 49, Eindhoven

locatie-map-lock-&-fly

Zoals je kunt zien liggen ze schuin tegenover het vliegveld en heeft het dus een ideale locatie om je auto te parkeren voordat je op vakantie gaat. Het is slechts 4 minuten lopen met zo’n 300 meter. Ze zijn niet 24 uur per dag open. Ze starten iedere dag omĀ 6:30 uur en sluiten een uur nadat het laatste vliegtuig is vertrokken.

Wat is de prijs van het parkeren?

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni. Ook Lock & Fly heeft vaste prijzen. Tot en met de 7de dag wordt 7 euro per dag gerekend. Daarna kost het 4 euro extra per dag. De totaalprijs voor onze test is dus 35 euro. Dit is een van de betere deals vergeleken met alle parkeeraanbieders.

Share Button