Eindhoven Airport Parking

airport Eindhoven parking familie KapteijnsVeilig en voordelig je auto parkeren op slechts 80 meter afstand van de terminal bij Airport Eindhoven Parking familie Kapteijns (ook wel AE Parking genoemd). Je hebt dus helemaal geen shuttle nodig om naar de terminal te gaan. Het is een bewaakt terrein waarbij je gemakkelijk online kunt reserveren. Mocht je vlucht niet doorgaan dan kan je gratis annuleren. Ze beweren de goedkoopste te zijn.

Bekijk Prijzen

Hoe werkt het?

  1. logo-airport-eindhoven-parkingReserveer online je parkeerplaats. Hierbij moet je naast naam, email en mobiel nummer ook nog de volgende gegevens doorgeven: aanvang- en einde parkeerperiode, retourvlucht en autogegevens (merk en kenteken). Tegen extra betaling kan je de sleutel zelf meenemen of de auto gegarandeerd binnen parkeren (15 euro).
  2. De tweede stap is de start van je vakantie. Rijdt naar Eindhoven Airport Parking (Familie Kapteijns VOF) toe. Het adres is Luchthavenweg 51, 5657 EA te Eindhoven . Ze zijn te bereiken op telefoonnummer +31 040-262157. plattegrond-airport-eindhoven-parking
  3. Als je ben gearriveerd zet je de auto neer op de ‘check-in’ plek. De gegevens van zullen door een medewerker worden gecontroleerd. Als alles goed is zal je een afhaalbewijs krijgen.
  4. Koffers of tassen uitladen, autosleutel (mits aangegeven mee te nemen) afgegeven aan medewerker en binnen enkele minuten sta je in de terminal van het vliegveld van Eindhoven. Zware of lastige koffers? Er zijn bagagekarren aanwezig.
  5. Bij terugkomst van je vakantie lever je het afhaalbewijs in en je kan de auto weer meenemen.

Wat kost het parkeren?

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni. Aangezien ze vaste prijzen hebben komt dit neer op het volgende: Ze beginnen met 10 euro elke dag tot en met 4 dagen kost 10 euro. Elke volgende dag 5 euro. We staan er 5 dagen totaal dus dat komt neer op 55 euro.

AE Parking Kapteijns prijzen

Share Button