Eindhoven Airport Parking

airport Eindhoven parking familie KapteijnsVeilig en voordelig je auto parkeren op slechts 80 meter afstand van de terminal bij Airport Eindhoven Parking familie Kapteijns (ook wel AE Parking genoemd). Je hebt dus helemaal geen shuttle nodig om naar de terminal te gaan. Het is een bewaakt terrein waarbij je gemakkelijk online kunt reserveren. Mocht je vlucht niet doorgaan dan kan je gratis annuleren. Ze beweren de goedkoopste te zijn.

 1. logo-airport-eindhoven-parkingReserveer online je parkeerplaats. Hierbij moet je naast naam, email en mobiel nummer ook nog de volgende gegevens doorgeven: aanvang- en einde parkeerperiode, retourvlucht en autogegevens (merk en kenteken).
 2. De tweede stap is de start van je vakantie. Rij naar Eindhoven Airport Parking (Familie Kapteijns) toe.plattegrond-airport-eindhoven-parking
 3. Als je ben gearriveerd zet je de auto neer op de ‘check-in’ plek. De gegevens van zullen door een medewerker worden gecontroleerd. Als alles goed is zal je een afhaalbewijs krijgen.
 4. Koffers of tassen uitladen, autosleutel (mits aangegeven mee te nemen) afgegeven aan medewerker en binnen enkele minuten sta je in de terminal van het vliegveld van Eindhoven. Zware of lastige koffers? Er zijn bagagekarren aanwezig.
 5. Bij terugkomst van je vakantie lever je het afhaalbewijs in en je kan de auto weer meenemen.

Wat kost het parkeren?

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni. Aangezien ze vaste prijzen hebben komt dit neer op het volgende: Ze beginnen met 10 euro elke dag tot en met 4 dagen kost 10 euro. Elke volgende dag 5 euro. We staan er 5 dagen totaal dus dat komt neer op 55 euro.

AE Parking Kapteijns prijzen

 

Welke stappen moet ik doorlopen?

 1. Oranje Knop

  Klik op de oranje knop op deze pagina. Dan ga je naar de aanbieder om uw data te kunnen doorgeven wanneer u de auto wilt parkeren.

 2. Beschikbaarheid

  Als er beschikbaarheid is ziet u de prijs staan en kunt u op Reserveer klikken.

 3. Reisgegevens

  De data staan aangegeven maar u moet uw volledige reisgegevens nog invullen. Hierbij gaat het om tijdstippen, vluchtnummers, naam, email, mobiel en voertuiggegevens.

 4. Betaling

  U kunt uw betaling afronden met i-Deal, Creditcard, PayPal of MisterCash / Bancontact zonder extra kosten.

 5. Bevestiging

  U ziet een bevestiging van uw reservering. Deze krijgt u ook per e-mail opgestuurd waarin ook de routebeschrijving en toelichting is terug te vinden.

 6. Dag van vertrek

  U kunt tot 24 uur voor vertrek nog een wijziging doorgeven. Gaat alles zoals gepland kunt u naar de parkeerplaats rijden en parkeren. Sleutels moet in de meeste gevallen ingeleverd worden. Hierdoor kan Airport Eindhoven Parking familie Kapteijns het parkeerterrein optimaal benutten. De sleutels worden in de kluis bewaard. U loopt naar de vertrekhal toe en de reis kan beginnen!

Adres:

 • Luchthavenweg 51
 • 5657 EA
 • Eindhoven
 • +31 (0)40-2621570
Adres:

 • Luchthavenweg 51
 • 5657 EA
 • Eindhoven
 • +31 (0)40-2621570

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven