Eindhoven Airport Parking

airport Eindhoven parking familie KapteijnsVeilig en voordelig je auto parkeren op slechts 80 meter afstand van de terminal bij Airport Eindhoven Parking familie Kapteijns (ook wel AE Parking genoemd). Je hebt dus helemaal geen shuttle nodig om naar de terminal te gaan. Het is een bewaakt terrein waarbij je gemakkelijk online kunt reserveren. Mocht je vlucht niet doorgaan dan kan je gratis annuleren. Ze beweren de goedkoopste te zijn.

 1. logo-airport-eindhoven-parkingReserveer online je parkeerplaats. Hierbij moet je naast naam, email en mobiel nummer ook nog de volgende gegevens doorgeven: aanvang- en einde parkeerperiode, retourvlucht en autogegevens (merk en kenteken).
 2. De tweede stap is de start van je vakantie. Rij naar Eindhoven Airport Parking (Familie Kapteijns) toe.plattegrond-airport-eindhoven-parking
 3. Als je ben gearriveerd zet je de auto neer op de ‘check-in’ plek. De gegevens van zullen door een medewerker worden gecontroleerd. Als alles goed is zal je een afhaalbewijs krijgen.
 4. Koffers of tassen uitladen, autosleutel (mits aangegeven mee te nemen) afgegeven aan medewerker en binnen enkele minuten sta je in de terminal van het vliegveld van Eindhoven. Zware of lastige koffers? Er zijn bagagekarren aanwezig.
 5. Bij terugkomst van je vakantie lever je het afhaalbewijs in en je kan de auto weer meenemen.

Wat kost parkeren bij Eindhoven Airport Parking?

We parkeren als test van 15 tot en met 19 juni. Aangezien ze vaste prijzen hebben komt dit neer op het volgende: Ze beginnen met 10 euro elke dag tot en met 4 dagen kost 10 euro. Elke volgende dag 5 euro. We staan er 5 dagen totaal dus dat komt neer op 55 euro.

AE Parking Kapteijns prijzen

Welke stappen moet ik doorlopen?

 1. Oranje Knop

  Klik op de oranje knop op deze pagina. Dan ga je naar de aanbieder om uw data te kunnen doorgeven wanneer u de auto wilt parkeren.

 2. Beschikbaarheid

  Als er beschikbaarheid is ziet u de prijs staan en kunt u op Reserveer klikken.

 3. Reisgegevens

  De data staan aangegeven maar u moet uw volledige reisgegevens nog invullen. Hierbij gaat het om tijdstippen, vluchtnummers, naam, email, mobiel en voertuiggegevens.

 4. Betaling

  U kunt uw betaling afronden met i-Deal, Creditcard, PayPal of MisterCash / Bancontact zonder extra kosten.

 5. Bevestiging

  U ziet een bevestiging van uw reservering. Deze krijgt u ook per e-mail opgestuurd waarin ook de routebeschrijving en toelichting is terug te vinden.

 6. Dag van vertrek

  U kunt tot 24 uur voor vertrek nog een wijziging doorgeven. Gaat alles zoals gepland kunt u naar de parkeerplaats rijden en parkeren. Sleutels moet in de meeste gevallen ingeleverd worden. Hierdoor kan Airport Eindhoven Parking familie Kapteijns het parkeerterrein optimaal benutten. De sleutels worden in de kluis bewaard. U loopt naar de vertrekhal toe en de reis kan beginnen!

Adres:

 • Luchthavenweg 51
 • 5657 EA
 • Eindhoven
 • +31 (0)40-2621570

Eindhoven Airport Parking veel gestelde vragen

Waarom vragen we om uw autosleutel? We begrijpen dat dit vragen oproept. Het is belangrijk om te weten dat we meerdere locaties gebruiken en uw auto op de juiste plaats willen hebben voor uw vertrek. Het kan nodig zijn om uw auto te verplaatsen. We willen echter benadrukken dat iedereen die met uw auto rijdt, in het bezit is van een geldig rijbewijs en door ons is gescreend.

Is mijn auto veilig? We hechten veel waarde aan de veiligheid van uw voertuig. Onze hoofdlocatie is uitgerust met uitgebreide videobewaking om ervoor te zorgen dat uw auto in goede handen is.

Waar worden de sleutels bewaard? We begrijpen dat u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw autosleutels. We bewaren ze in een beveiligde kluis, zodat ze altijd goed beschermd zijn.

Wordt er veel met mijn auto gereden? Uw auto wordt op een van onze secundaire locaties geparkeerd, die zich altijd binnen een straal van 15 kilometer van onze hoofdlocatie bevinden. We zullen slechts minimale kilometers met uw auto maken om deze veilig te verplaatsen.

Waarom variëren de prijzen? De prijs van onze service kan variëren om verschillende redenen. In het laagseizoen zijn de tarieven doorgaans lager dan in het hoogseizoen. Bovendien ontvangt u vaak een betere prijs als u ruim van tevoren boekt.

Wat zijn de openingstijden? Onze faciliteit is dagelijks geopend vanaf 4.00 uur tot ongeveer 0.00 uur, zodat we u altijd van dienst kunnen zijn.

Hoe en wanneer kan ik betalen? U kunt bij aankomst bij Airport Eindhoven Parking met uw PIN-betaling betalen, of u kunt betalen tijdens het boeken via onze website voorafgaand aan uw reis.

Waarom zijn voertuigen langer dan 5 meter niet toegestaan? Helaas zijn onze parkeerplaatsen niet ontworpen voor voertuigen die groter zijn dan 5 meter, en we willen de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten.

Hoe kan ik een reservering annuleren? Als u uw reservering wilt annuleren, kunt u dit eenvoudig doen via e-mail op office@airporteindhovenparking.nl.

Wat als er schade ontstaat door Airport Eindhoven Parking? Hoewel we ons best doen om fouten te voorkomen, kunnen ongelukken gebeuren. Als er schade ontstaat als gevolg van een fout van onze medewerkers, zullen we dit vanzelfsprekend oplossen.

Kan ik reserveren voor meerdere auto’s? Ja, als u voor meerdere auto’s wilt reserveren, moet u voor elke auto een apart formulier invullen.

Kan ik reserveren als ik mijn vluchttijden nog niet weet? Ja, dat is mogelijk. U kunt gewoon ‘0:00’ invullen als de tijden nog niet bekend zijn, en vervolgens kunt u de juiste tijden doorgeven via office@airporteindhovenparking.nl zodra u ze weet.

Ik heb geen printer om de bevestiging te printen, is dat een probleem? Dit is geen probleem. We kunnen uw reservering in ons systeem vinden zonder dat u de bevestiging hoeft af te drukken.

Kan een elektrische auto worden opgeladen? Ja, we bieden laadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Zorg ervoor dat u dit duidelijk aangeeft bij het afleveren van de auto. De exacte kosten worden achteraf bepaald en u kunt altijd informeren naar het actuele tarief. Houd er rekening mee dat auto’s die op één fase laden, mogelijk niet altijd volledig kunnen worden opgeladen gezien de laadduur.

Hoe dien ik een klacht in? Als u een klacht heeft, neem dan contact op met klantenservice@airporteindhovenparking.nl. Wij streven ernaar om ingediende klachten binnen 14 dagen te behandelen.

Scroll naar boven