P21 Eindhoven Airport Park&Fly

Park & Fly is al een decennium lang een betrouwbaar adres voor vele reizigers. Ze beschikken over meerdere beveiligde parkeerterreinen (P21, P22, P24 en P26), stuk voor stuk op loopafstand van Eindhoven Airport.

P21-Parkeren-ParkFly-faciliteiten

Algemene Informatie

P21 Park & Fly bevindt zich op slechts 1 minuut lopen van de terminal. Rijdt rechtstreeks naar het parkeerterrein van P21 Eindhoven Airport Park & Fly. Dit is gelegen aan de Jan Olieslagersweg 4 te Eindhoven. Dit terrein ligt op ongeveer 100 meter van de vertrekhal. Hier kan je jouw auto parkeren en kun je meteen naar de incheckbalie gaan om jouw reis voort te zetten. Je kan gewoon jouw eigen autosleutel meenemen bij Park & Fly P21 Eindhoven. Bij jouw terugkeer kun je gewoon in de auto stappen en jouw reis voortzetten naar jouw eindbestemming.

Veiligheid

Het parkeerterrein P21 Park&Fly is volledig afgesloten. Hierdoor is staat jouw auto veilig en beschermd. Je kunt met een gerust hart vertrekken, in de wetenschap dat je voertuig gedurende je afwezigheid veilig is gestald.

Faciliteiten

Bij P21 Park&Fly heb je de mogelijkheid om je auto te parkeren en je sleutels mee te nemen op reis. Op deze manier ben je verzekerd dat je auto op de plek blijft staan waar je hem hebt achtergelaten, en dit alles zonder zorgen.

Bereikbaarheid

P21-Eindhoven-Airport-ParkFly-locatie-ingang

Op de dag van vertrek of wanneer de reservatie ingaat rijdt u naar de innamezone van P21 Park & Fly. Dit gelegen aan Jan Olieslagersweg 4 in Eindhoven.

Bij aankomst staat de parkeerbeheerder voor u klaar op het terrein. U kunt uw auto op P21 parkeren en hebt de mogelijkheid om uw sleutels mee te nemen tijdens uw reis. Na het parkeren vervolgt u te voet uw reis naar de luchthaven.

In het geval dat u gedurende uw reis de terugvlucht met één of meerdere dagen moet uitstellen, kunt u dit doorgeven aan P21 Eindhoven Park&Fly, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. Eventuele extra parkeerkosten kunnen ter plaatse aan het einde van de reis worden voldaan.

P21 Prijs

Voorbeeldprijzen:

  • 3 dagen: 72 euro
  • 4 dagen: 82 euro
  • 5 dagen: 90 euro
  • 6 dagen: 110 euro
  • 7 dagen: 130 euro
  • 10 dagen: 170 euro

Adres

  • Jan Olieslagersweg 4
  • 5657 EL
  • Eindhoven
Scroll naar boven