P22 Eindhoven Airport Park&Fly

Park & Fly is al een decennium lang een betrouwbare keuze als het gaat om parkeren bij de luchthaven van Eindhoven. Meer dan 400.000 mensen hebben al van de parkeerdiensten geprofiteerd. Park & Fly beheert meerdere veilige parkeerlocaties, allemaal op korte loopafstand van Eindhoven Airport.

P22-Parkeren-Park&Fly-faciliteiten

Algemene Informatie

P22-Eindhoven-Airport-beoordelingenPark & Fly exploiteert vier parkeerterreinen in de omgeving van Eindhoven Airport, die allemaal op loopafstand van de luchthaven liggen. Een van deze terreinen is P22, dat als een beveiligd terrein fungeert en toegankelijk is via kentekenherkenning. Hier kun je zelf je auto parkeren. Belangrijk om te weten is dat het parkeerterrein slechts eenmaal bij aankomst en eenmaal bij terugkomst kan worden betreden en verlaten. Je hebt de mogelijkheid om je autosleutels mee te nemen gedurende je reis. P22 is gunstig gelegen op ongeveer 200 meter (2 minuten lopen) van de luchthaven. Als tip: je kunt je reisgenoten bij de terminal afzetten, want Eindhoven Airport biedt een speciale Kiss & Ride-strook waar je passagiers kunt laten uitstappen. P22 bevindt zich direct naast het hoofdkantoor van Park & Fly.

Veiligheid

P22 Eindhoven Airport betreft een beveiligd parkeerterrein dat uitsluitend toegankelijk is via kentekenherkenning. Het terrein wordt rondom de klok bewaakt door de Koninklijke Marechaussee, wat ervoor zorgt dat jouw voertuig in optimale veiligheid is.

Faciliteiten

De parkeerlocatie P22 Eindhoven van Park & Fly is geasfalteerd, volledig omheind en de toegang wordt geregeld via een slagboom met kentekenherkenning. Er is geen beperking qua doorrijhoogte. De parkeerplaatsen  hebben wel een maximale afmeting waarbij het voertuig maximaal 5 bij 2,5 meter kan zijn. P22 is gunstig gelegen direct naast het hoofdkantoor van Park & Fly aan de Luchthavenweg 67. Als dat nodig is, zijn er diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder wifi, koffie- en theemogelijkheden, vergaderruimtes, en print- en kopieermogelijkheden.

Bereikbaarheid

P22-Eindhoven-Airport-Park&Fly-locatie-ingang

Aankomst

Bij aankomst op de dag van je vertrek dien je naar P22 van Park & Fly te rijden, gelegen aan de Luchthavenweg 67. Wanneer je het parkeerterrein nadert, stop je voor de slagboom. Deze slagboom opent automatisch d.m.v. kentekenherkenning. Mocht de kentekenherkenning niet functioneren, dan het noodnummer gebeld worden. Let op: Het is belangrijk te weten dat het terrein slechts één keer kan worden betreden en verlaten.

Als je het terrein op komt rijden kan je zelf de auto parkeren. Er geldt wel een maximale lengte van 5 meter en breedte van 2,5 meter. Na het parkeren van je voertuig, kun je te voet naar de luchthaven lopen. De terminal om in te checken bevindt zich op een korte loopafstand van ongeveer 2 minuten (circa 200 meter). Je hebt de mogelijkheid om je autosleutels gewoon mee te nemen op je reis.

Terugkomst

Bij terugkeer van je reis naar de luchthaven van Eindhoven, kan je rechtstreeks naar P22 lopen. Vervolgens loop  je naar jouw geparkeerde auto en rijd je naar de slagboom. Als de slagboom omhoog gaat, kun je verder rijden en de reis vervolgen.

P22 Prijs

Voorbeeldprijzen:

 • 3 dagen: 72 euro
 • 4 dagen: 82 euro
 • 5 dagen: 90 euro
 • 6 dagen: 110 euro
 • 7 dagen: 130 euro
 • 10 dagen: 170 euro

  Adres

   • Luchthavenweg 67
   • 5657 EA
   • Eindhoven
  Scroll naar boven