Budgetparking Eindhoven

logo-budgetparking-eindhovenEindelijk goedkoop parkeren bij het vliegveld van Eindhoven? Dat kan nu bij Budgetparking. Veilig en betaalbaar waarbij het dus niet duur hoeft te zijn. Je parkeert je auto vlak bij de luchthaven. Hij staat volgend Budgetparking niet alleen veilig maar ook nog eens overdekt. Er is toezicht op de auto’s die inparkeren en er ook weer uitrijden. Online is gemakkelijk met een reserveringssysteem te boeken.

Bekijk Prijzen

Budgetparking Eindhoven adres

Oirschotsebaan 75
5062 TG Oisterwijk
(nabij Oirschot)
Telefoonnummer: 06-10555880

locatie-budgetparking-eindhoven

Online kan je dus je parkeerplaats reserveren. Je zal vervolgens een goedkeuringsmail ontvangen (of niet) waarbij de reservering definitief zal zijn. Op de afgesproken datum en tijd kun je de auto zelf onder toezicht van een medewerker je auto parkeren op het terrein. Vervolgens wordt je met een shuttle-service (24/7) naar het vliegveld gebracht. Deze rit duurt zo’n 18 minuten (wees dus op tijd). In tegenstelling tot sommige andere parkeeraanbieders kan je zelf de autosleutel meenemen. Bij terugkomst bel je direct 06-10555880 zodat ze klaarstaan om je weer terug naar je auto te brengen om naar huis te gaan.

Prijzen

We gaan als test van van 15 tot en met 19 juni op vakantie. Ze hanteren een minimum tarief van 4 dagen (minder mag maar je betaald voor 4) vanaf 50 euro. Dag 5 tot en met 8 wordt 2,50 euro per dag extra and daarna 2 euro per dag. Voor ons weekendje weg betalen we dus 52,50 euro.

Bekijk Prijzen

budgetparking eindhoven parkeren tarieven

Share Button