Budgetparking Eindhoven

logo-budgetparking-eindhovenEindelijk goedkoop parkeren bij het vliegveld van Eindhoven? Dat kan nu bij Budget parking Eindhoven (BPE). Veilig en betaalbaar waarbij het dus niet duur hoeft te zijn. U parkeert uw auto vlak bij de luchthaven. Hij staat volgend Budgetparking niet alleen veilig maar ook nog eens overdekt. Er is toezicht op de auto’s die inparkeren en er ook weer uitrijden. Online is gemakkelijk met een reserveringssysteem te boeken. U kunt bij deze parkeeraanbieder de sleutel behouden.

Budgetparking is permanent gesloten. Bekijk via de knop andere mogelijkheden

budget parking eindhoven beoordelingen reviews

Budget parking Eindhoven adres

  • Oirschotsebaan 75
  • 5062 TG
  • Oisterwijk (nabij Oirschot)

locatie-budgetparking-eindhoven

Online kunt u een parkeerplaats reserveren.

Eerst vult u de gewenste aankomst- en vertrekdatum in om te kijken of er beschikbaarheid is. Als er geen beschikbaarheid is kunt u bij andere aanbieders kijken en anders klikt u op reserveren. Hier geeft u aan wat de vluchtgegevens zijn, uw naam en contactgegevens, voertuiggegevens, of u een autostoel wilt reserveren om vervolgens te kunnen betalen via iDeal, PayPal, CreditCard etc. Als de betaling gelukt is krijgt u een bevestigingsmail.

Het terrein is van 06.00 en 24.00 uur bereikbaar. Op de afgesproken datum en tijd kunt u de auto zelf onder toezicht van een medewerker uw auto parkeren op het terrein en uw autosleutels zelf meenemen. Vervolgens wordt u met een shuttle-service (24/7) naar het vliegveld gebracht. De shuttlebus doet er ongeveer 18 min over  om van Budgetparking Eindhoven bij het vliegveld te komen en vice versa. De chauffeur helpt u met de koffers.

Prijzen

We gaan als test van van 15 tot en met 19 juni op vakantie. Ze hanteren een minimum tarief van 4 dagen (minder mag maar u betaald voor 4) vanaf 50 euro. Dag 5 tot en met 8 wordt 2,50 euro per dag extra and daarna 2 euro per dag. Voor ons weekendje weg betalen we dus 52,50 euro.

budgetparking eindhoven parkeren tarieven

 

Scroll naar boven