Over ons

Reizen heeft altijd een speciale plek ingenomen in ons hart. Wat is er mooier dan onze avonturen en ervaringen te delen met medereizigers? Het is om die reden dat we in 2015 begonnen zijn met het creëren van reiswebsites. Aanvankelijk waren dit blogs waarin we onze reisverhalen deelden, maar al snel groeide het uit tot een bron van handige tips en trucs voor het slim boeken van vliegtickets en het regelen van parkeerplaatsen.

Na verloop van tijd kregen we steeds meer verzoeken van onze lezers om te schrijven over betaalbare en betrouwbare alternatieven voor het parkeren op luchthavens, zoals Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport. We hoorden vaak frustrerende verhalen over slechte ervaringen met alternatieve parkeeraanbieders en het feit dat parkeren op officiële luchthavenparkeerplaatsen soms duurder was dan het vliegticket zelf.

Dit bracht ons op het idee om Parkerenvliegveldeindhoven.eu te lanceren, een website waar je op één centrale plek parkeeraanbieders in alle vertrouwen kunt vergelijken, reserveren en betalen. Dankzij uitgebreid marktonderzoek en de waardevolle feedback van medereizigers zijn we erin geslaagd om het huidige aanbod van parkeeraanbieders op Parkerenvliegveldeindhoven.eu samen te stellen.

Wij hechten grote waarde aan de feedback van onze gewaardeerde klanten. Het stelt ons in staat om voortdurend te werken aan de verbetering van onze dienstverlening, wat voor u als klant betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren en zorgeloos op reis kunt gaan.

Als u suggesties heeft over hoe we Parkerenvliegveldeindhoven.eu verder kunnen verbeteren, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Samen bouwen we aan een nog betere reiservaring voor iedereen.

Adres:

  • Luchthavenweg 25
  • 5657 EA
  • Eindhoven

Contact

Scroll naar boven